Werkwijze Hartwerk coaching

Hoe ga ik te werk in mijn begeleiding?
In mijn coachingssessies werk ik met de vraag die op dat moment hoog zit. Ik gebruik die vraag om te komen bij waar het werkelijk om draait. Zo kan het zijn dat iets kleins, zoals een ruzie met iemand, een seintje is voor iets groters waar je op leeg loopt. Of iets groots, zoals een ontslag waardoor je het niet meer ziet zitten, kan weer klein en behapbaar gemaakt worden.

In mijn begeleiding kijk ik met een ’systemische bril’ naar de ander. Met ‘systemisch’ bedoel ik de invloed van het grotere geheel op iemand. En hoe het eerste systeem, ons gezin van herkomst, een diepe blauwdruk in ons achterlaat.

De sessie hoeft niet altijd met veel woorden te zijn. Ik zal vaak uit het hoofd gaan en naar het lijf. Daardoor werken we op een intuïtieve laag. Vanaf de eerste sessie zul je merken dat er iets gaat veranderen.

De relatietherapie geef ik samen met mijn man en vakgenoot, Casper. Het voordeel daarvan? Er is tegelijkertijd support vanuit zowel het mannelijk als het vrouwelijk veld. En we zijn heel verschillend en doordat we samen-werken zien, horen en voelen we meer. Ik ben heel intuïtief en goed in wat niet genoemd wordt. Casper is goed in benoemen wat hij ziet en creatief in werkvormen. De focus komt sneller op waar het over moet gaan. Wat wij je kunnen leren, en wat we ook zelf hebben geleerd, is om de momenten dat je elkaar kwijt bent korter te maken.


Praktische informatie
Tarieven Hartwerk coaching en relatietherapie:

  • Individuele coaching: €100- per sessie (incl. 21% btw).
    Een sessie duurt gemiddeld 75 min.
  • Relatietherapie: €165,- per sessie (incl. 21% btw).
    Een sessie duurt gemiddeld 90 min.
  • Zakelijke coaching: neem contact met mij op voor een offerte op maat.

De duur en het aantal gesprekken bepalen we in overleg.

Ethische code
Ik ben aangesloten bij de ethische code van Phoenix Opleidingen.

 

 

Ontdekken of dit bij je past?

Neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.